menu

De afgelopen dagen kon je op deze pagina een webshop vinden waarin ik verschillende producten en diensten verkocht om de laatste €10.000 voor mijn droomboshuisje te verzamelen. Er zijn veel dingen verkocht en zelfs ook onwijs veel vrijwillige donaties binnengekomen en daarmee heb ik het doel behaald!!! Ik kan het bijna niet geloven. Dit is zo bijzonder en ik zal het voor altijd onthouden en waarderen.  Duizend maal dank voor alle hulp en al het enthousiasme!
Als ik eenmaal gesetteld ben zal ik de winnaar van het weekendje overnachten gaan loten. Als dat gebeurd is zal ik dat op social media en deze pagina laten weten.

Veel liefs, Jennie

Enorm bedankt!!

Tussenstand maandag 12:00: €10.000

P.s. Ik heb de items in de shop laten staan, maar wel op uitverkocht gezet zodat kopers de verkooppagina van hun aankoop terug kunnen zien. De e-books, Instagramcursus slow living en kaartjes voor de picknick in de zomer staan wel nog op beschikbaar.

Duizend maal dank voor je hulp! Heb je vragen over je aankoop? Mail dan naar contact@jenniefromtheblog.com

Mocht het doelbedrag niet gehaald worden, dan worden de aangekochte diensten en producten wel uitgevoerd/geleverd. Donaties via Tikkie en GoFundMe worden dan gedoneerd aan een nog te kiezen organisatie die zich inzet voor dieren. Daar zal ik uiteraard bewijs van plaatsen.

© 2020 Jennie from the Blog