menu

Instagram filters Outside

Maak je posts nóg leuker met deze Outside Instagram filters!

€19,95

Geef je Instagram stories en posts een extra leuke uitstraling met deze Instagram filters! Met de 8 Outside filters geef je je telefoonfoto's binnen no-time een fijne sfeer. Deze filters zijn bedoeld voor de gratis Lightroom app, beschikbaar op iPhone en Android. Je hebt geen Lightroom abonnement of iets dergelijks nodig, dus je kunt na aankoop van deze filters meteen aan de slag. Bij je aankoop zit een PDF bestand bijgevoegd, waarin stap voor stap staat uitgelegd hoe je de filters in Lightroom kunt gebruiken. De filters zijn ideaal wanneer je geen zin hebt om je foto's op de computer te bewerken.

Outside-pack met 8 filters 

De Outside pack bevat 8 filters!

Meer producten om je Instagramposts mooi te maken

Instagram story stickers
Astrology-pack

Instagram story stickers Essentials-pack

8x Foto filters Food

Bij aanschaf van dit product gaat 50% van de opbrengst naar Daniël, met wie ik de filters samen heb ontwikkeld. Dit is een digitale download. Er wordt geen fysiek product naar je verzonden. Alle digitale aankopen zijn definitief. Annuleringen of retouren zijn niet van toepassing op de digitale producten. De filters zijn niet geschikt voor de desktop/computer versie van Lightroom. Er rust copyright op je aankoop. Bij aankoop heb je toestemming om de Instagram filters voor jezelf te gebruiken. Je mag ze niet doorsturen naar anderen en dit kan gecontroleerd worden.

Alle foto's uit de voorbeelden zijn met een telefoon gemaakt.

Afhankelijk van de lichtinval kan het resultaat per filter verschillen. Mocht een filter niet mooi uitvallen, dan kun je gemakkelijk zelf nog wat kleine wijzigingen doen om hem wel passend te maken. Dit doe je bij de opties "kleur" en "licht" in de Lightroom app.

Voor iPhone en Android

© 2020 Jennie from the Blog