menu

Instagram story stickers Essentials-pack

Maak je stories nóg leuker met deze Instagram stickers!

€6,95

Hoe het werkt
✩ Direct na je aankoop krijg je een downloadpagina te zien waar je de stickers kunt downloaden. Je ontvangt daarnaast ook een mail met de stickers.
✩ De handleiding voor iPhone vind je hier.
✩ De handleiding voor Android vind je hier.
✩ Let op: de witte Instagram stickers kun je eventueel niet goed zien in de filmrol van je telefoon. Deze zullen waarschijnlijk verschijnen als wit vierkant. Als je ze in je Instagram stories plakt worden ze wel zichtbaar.

Geef je Instagram stories een extra leuke uitstraling met deze Instagram stickers! Heb je geen zin om iedere keer veel tijd te steken in het leuk maken van je Instagram stories? Of ben je niet zo goed in dingetjes tekenen? Dan zijn deze Instagram stickers ideaal voor jou! Je slaat ze op in een mapje op je telefoon en kunt ze gemakkelijk in Instagram zelf op je stories plakken. Je hebt hier geen apart edit-programma voor nodig. 

Essentials stickerpack met 170 stickers

Meer producten om je Instagramposts mooi te maken

Instagram story stickers
Astrology-pack

8x Foto filters Food

8x Foto filters Outside

Bij aanschaf van dit product gaat 50% van de opbrengst naar de illustratrice met wie ik de stickers samen ontwikkeld heb (Studio Silvana). Dit is een digitale download. Er wordt geen fysiek product naar je verzonden. Alle digitale aankopen zijn definitief. Annuleringen of retouren zijn niet van toepassing op de digitale producten. Er rust copyright op je aankoop. Bij aankoop heb je toestemming om de Instagram stickers in je eigen Instagram stories te gebruiken. Je mag ze niet doorsturen naar anderen of gebruiken voor andere doeleinden (zoals posters en flyers) en dit kan gecontroleerd worden.

Voor iPhone en Android

De Essentials pack bevat 170 stickers!

Bij aankoop ontvang je alle stickers die je in dit overzicht ziet. De vier witte kaders die je hieronder ziet ontvang je ook nog in paars, geel en oranje.

Een screenshot van hoe een sticker wordt toegevoegd aan je Instagram stories op een iPhone.

© 2019 Jennie from the Blog