Hallo, ik ben Jennie!

Mensen op het internet kennen mij vooral als Jennie from the Blog, een naam die ik op mijn 16e bedacht voor de blog die ik toen startte. Ik kocht toen mijn eerste camera en ging aan de slag met het maken van foto’s en het schrijven van teksten. Inmiddels houd ik op mijn blog alweer 7 jaar mijn online dagboek bij, waarin ik schrijf over alles wat ik meemaak en alles wat ik leuk vind. Met trots mag ik zeggen dat mijn blog 200.000 pageviews en 50.000 unieke bezoekers per maand heeft. Mijn Instagramprofiel @jenniefromtheblog (met meer dan 31.000 volgers) is als het ware een samenvatting van mijn blog.

Tijdens mijn studie Communicatie (bachelor gehaald in 2016) heb ik me gespecialiseerd in Instagram- en influencermarketing. Ik vind Instagram een ontzettend leuk en interessant platform. Niet alleen omdat iedereen er zijn/haar creativiteit kan laten zien, maar ook omdat het een ontzettend fijne marketingtool is natuurlijk. Merken kunnen hun naamsbekendheid en omzet flink vergroten met een goed Instagramprofiel.

En met de groei van jouw Instagramprofiel help ik je graag! Het maken van mooie foto’s vind ik erg leuk om te doen. Ik doe dit niet alleen graag voor mezelf en voor mijn volgers, maar ook voor ondernemingen. Met plezier organiseer ik fotoshoots zodat jij een mooi pakket foto’s hebt om te gebruiken op je social media kanalen. Uiteraard gaan we dan eerst samen brainstormen over een goed plan en zorg ik ervoor dat de content goed aansluit bij de waarden van jouw merk. Op de pagina contentcreatie kun je zien welke pakketten ik hiervoor beschikbaar heb. Ook kun je daar zien voor welke merken ik al content heb mogen maken.

Verder over mij: ik ben echt een buitenmens. Ik ben veel in de natuur te vinden met mijn hond ├│f skateboard. Hopelijk binnenkort met allebei tegelijkertijd, maar dat moet ik m’n hond nog leren ­čśÇ

JENNIE GIELEN